Autoverzekering goedkoopst

Welke autoverzekering is nou het goedkoopst? Op Assurantiesite.nl kom je daar snel achter. Vergelijk je premie op de pagina Autoverzekering Check.

Waar moet je op letten bij het vergelijken van een autoverzekering?

WA verzekering

Heb je alleen een WA dekking nodig dan hoef je de voorwaarden nauwelijks te vergelijken. WA staat namelijk voor wettelijke aansprakelijkheid, de dekking wordt door de overheid bepaald. De volgende punten hebben nog wel invloed op de premie:

  • Hoe minder kilometers je per jaar rijdt, hoe lager de premie.
  • Met opgebouwde schadevrije jaren wordt de premie lager. Wij hebben zelfs de mogelijkheid om een scooterverzekering af te sluiten waarbij de schadevrije jaren later gebruikt kunnen worden voor een autoverzekering. Wil je hier meer over weten, neem dan even contact met ons op.
Wa-Beperkt Casco / Wa-Plus

Wil je brand, diefstal, storm en aanrijding met wild mee verzekeren, dan wordt het al verstandig om ook voorwaarden te vergelijken. Het eigen risico speelt een belangrijke rol in de hoogte van de premie. Bij het vergelijken zie je dit gelijk. Vind je bepaalde dingen belangrijk, laat ons jou dan adviseren, daar zijn wij voor.

Wa-Casco / Allrisk

Bij een allrisk dekking is de meest lage premie niet altijd een verstandige keuze. Zo is het belangrijk om te weten wat voor afschrijving een verzekeraar hanteert of heeft de verzekeraar een nieuwwaarde regeling. Ook terugval in no-claim korting is een belangrijk iets om na te gaan. Bij de ene verzekeraar heb je wel terugval bij vandalisme en bij de ander weer niet. Dit zijn zaken die je ook weer in de voorwaarden kunt vergelijken. Ook hiervoor geven wij je graag advies.

Vergelijk en bereken een autoverzekering hier

autoverzekering